Turktime

Galatasaray'a dünya yıldızı orta saha

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Pastore geldi. Yıldız isim Galatasaray'ın teklifine olumlu bakıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'a dünya yıldızı orta saha
Haberler / Spor
14 Eylül 2020 Pazartesi 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Etebo'yu kadrosuna kattıktan sonra daha farklı profilde bir orta saha oyuncusu için transfer çalışmalarını sürdürürken gündemdeki isimlerden biri de Roma forması giyen Javier Pastore... Giornale Romanista'nın Tuttomercatoweb'e dayandırdığı habere göre Pastore, Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakıyor.

2023'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Roma ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun takımdan gönderilmesi gündemde olsa da Galatasaray'ın kiralama teklifinin transferi çıkmaza sokabileceği aktarılmakta. Çünkü Roma, şu ana kadar istediği verimi alamadığı Arjantinli yıldızın yüksek maliyetinden bir satış yoluyla kurtulmanın hesaplarını yapmakta. Galatasaray'ın ise mevcut durumda oyuncunun maaşının tamamını karşılamak istemediği aktarılmakta. 

2011 yılında İtalyan ekibi Palermo'dan 42 milyon Euro bonservis karşılığında PSG'ye transfer olan yıldız oyuncu, 2018'de ise 24.7 milyon Euro bonservis bedeli ile Roma'ya transfer olarak İtalya'ya dönmüştü.

31 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar Arjantin Milli Takımı formasıyla da 29 maça çıkarken 2 gol atmıştı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime