Turktime

Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında forma giyecek mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığı bulunan Mauro Icardi'yle ilgili, "Birazdan antrenmana çıkacağız. Ondan önce tekrar bir değerlendirme yapacağız. Yarın için kararımızı vereceğiz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında forma giyecek mi?
Haberler / Spor
23 Ekim 2023 Pazartesi 19:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Bayern Münih'i konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma öncesinde katıldığı basın toplantısında Icardi'nin durumunun son antrenman ile birlikte belirleneceğini söyledi.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Kaan Ayhan ile birlikte basın toplantısına katılan Buruk, Bayern Münih mücadelesine ilişkin "Grup için önemli karşılaşma. Hedefimiz maç maç gitmek. Bu maç da onlardan biri. 4 puanla çıkıyoruz bu maça. Amacımız bunu yükseltmek. Taraftarımızın önünde oynuyoruz. Amacımız iyi futbol. Kendi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz en yüksek puanı alabilmek. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Kaliteli ve tecrübeli bir takıma sahibiz" dedi.

Okan Buruk, sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin durumuyla ilgili, "Birazdan antrenmana çıkacağız. Ondan önce tekrar bir değerlendirme yapacağız. Yarın için kararımızı vereceğiz" açıklamasında bulundu.

ICARDI ANTRENMANA KATILMADI

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Isınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Bayern Münih maçının taktik çalışması yapıldı.

Beşiktaş maçında sakatlanan Mauro Icardi antrenmanda yer almadı. Sakatlığını atlatan Hakim Ziyech ise takımla birlikte çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekibin Bayern Münih maçından önceki son antrenmanını Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur da takip etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime