Turktime

Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş maçında sakatlandı. Yıldız oyuncunun Bayern Münih karşısında oynama durumu henüz belli değil.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması
Haberler / Spor
23 Ekim 2023 Pazartesi 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli maç arası dönüşü Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Sarı-Kırmızılıların gollerini 25 ve 82'de Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray bu sezon çıktığı 17. maçında da yenilgi yüzü görmedi.

Galatasaray'da bu sezon Mauro Icardi çıktığı 15 maçta 14 gol atarken, 2 asist yaptı.

Beşiktaş maçında Rachid Ghezzal'in müdahelesi sonrası sakatlanan Mauro Icardi'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı belli değil.

Milliyet gazetesinin haberine göre Arjantinli yıldızın sakatlığı ciddi değil ancak, tecrübeli golcünün ayağında şiddetli ağrı var. Habere göre 30 yaşındaki oyuncunun az da olsa oynama ihtimali bulunuyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi'nin sakatlığı hakkında, "Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. Bizim için daha kötü ir senaryo da olabilirdi. Son antrenmanda da durumu belli olmayabilir ve maç günü durumu gözden geçirebiliriz. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime