Turktime

Zirvenin sahibi İsmail Kartal, Okan Buruk'un rekorunu egale etti

Fenerbahçe'de fırtınalar estiren teknik direktör İsmail Kartal, takımı adeta şahlandırdı. Rekorları alt üst eden başarılı çalıştırıcı İsmail Kartal, şimdi de Okan Buruk'un rekoruna ortak oldu. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Zirvenin sahibi İsmail Kartal, Okan Buruk'un rekorunu egale etti
Haberler / Spor
23 Ekim 2023 Pazartesi 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu sezon takımı adeta şaha kaldırdı. Geçen sezondan itibaren başlayan seri, bu sezon kırılan rekorlarla devam etti. Sarı-Lacivertliler, üst üste 17. kez kazanmayı başardı.

OKAN BURUK'UN REKORUNU YAKALADI

Kartal, bu sonucun ardından geçen sezon Okan Buruk'un yakaladığı seriyi tekrarlamış oldu. Başarılı hoca, bir maç daha kazanırsa, bu rekorun sahibi olacak. Ayrıca Kartal, geçen hafta ligde 8'de 8 yaparak, Christoph Daum'un rekorunu egale etmişti.

İLKLERİN HOCASI

Tecrübeli teknik adam, Hatayspor karşısında aldığı galibiyet ile 9'da 9 yaptı ve Süper Lig tarihine geçti. Öte yandan 1994-95'te Holger Osieck, 8'de 8 yapmıştı. Kartal, Ankaragücü galibiyetiyle Fenerbahçe'nin başında sezon açılışlarında ilk 9 resmi maçını kazanan ilk hoca olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime