Turktime

ÖZEL TURKTIME/ GAZETECİYE VEFASIZLIK HABERİMİZE ANKARA GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN YANIT VAR!

Gazeteci İlhan Kuyucu rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Acil kan ihtiyacı olan Kuyucu, üyesi de olduğu Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nden kan duyurusu yapılmasını rica etti. Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nden destek gelmediği yönündeki haberimiz üzerine cemiyetten açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
ÖZEL TURKTIME/ GAZETECİYE VEFASIZLIK HABERİMİZE ANKARA GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN YANIT VAR!
Haberler / Medya
20 Ağustos 2024 Salı 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

55 yıllık gazeteci İlhan Kuyucu'nun rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve acil kan ihtiyacına Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nden destek gelmediği yönündeki haberimiz üzerine cemiyetin bir yönetim kurulu üyesi aradı. 

Cemiyetin yönetim kurulu üyesi "Böyle bir durumda kayıtsız kalmamız söz konusu değil. Bir iletişim problemi olduğu ortada. Ankara Gazeteciler Cemiyeti her üyesine, her gazeteciye daima tüm şartları zorlayarak yardımcı olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Gazeteci dostumuza şifa dileriz." şeklinde konuştular. 

Bu açıklama üzerine yeniden cemiyet üyesi İlhan Kuyucu'yu aradık.
Kuyucu, "Bir yönetim kurulu üyesine durumumu aktardım. Bilgi sahibi olmamaları mümkün değil. Acil kan ihtiyacımı söylediğim yönetim kurulu kendisi isterse ismini açıklasın. Benim açıklamam bu aşamada uygun olmaz." dedi.

TALAT ATİLLA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime