Turktime

Ali Eyüboğlu yazdı: Yok böyle bir sahtekârlık!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, sosyal medyada artık çok sık yaşanan sahte hesap olayına değindiği bir yazı kaleme aldı. Eyüboğlu, hesapların varlığından çok, çoğalmış olmasına tepki gösterdi.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Eyüboğlu yazdı: Yok böyle bir sahtekârlık!
Haberler / Medya
18 Ağustos 2024 Pazar 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ali Eyüboğlu Milliyet gazetesindeki köşesinde sosyal medyadaki aldatıcı hesaplara dikkat çekti. Eyüboğlu, "Türk Patent ve Marka Kurumu’nu kandırmaya kalkacak kadar cüretkâr sahtekârlar bile var" dedi.

ALİ EYÜBOĞLU'NUN YAZISI ŞÖYLE:

Yok böyle bir sahtekârlık!

Ünlülerin adına sosyal medya hesabı açıp, onlarmış gibi paylaşım yapanlara alıştık! İnsanları asıl şaşırtan şey, bu sahtekârların çokluğu...

Sosyal medyada o kadar sahtekâr olur da gerçek hayatta olmaz mı? Türk Patent ve Marka Kurumu’nu kandırmaya kalkacak kadar cüretkâr sahtekârlar bile var.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan gümüş madalya ile dönen Yusuf Dikeç’in adına sosyal medyada açılmış sahte hesapların olduğunu biliyordum, ama Sputnik Türkiye’den Zeynep Gökalp’in haberini okuyana kadar, birinin sahtekârlıkta nirvana yapmak üzereyken tespit edildiğini bilmiyordum.

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi sahtekârlığın böylesi!

Yusuf Dikeç’in isim hakkını almak için Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuran sahtekâr, milli sporcumuzun ikon pozunu logo yapacak kadar da uyanık çıktı.

Yusuf Dikeç, başvuruyu yapanın kendisi olmadığını söyledi, antrenörü Osman Erdinç Bilgili ise avukatlarının süreci yakından takip ettiğini belirtti.

Bilgili ayrıca, Dikeç adına internet sitesi almaya çalışanların da olduğunu söyledi ve bu konu hakkında da gerekli işlemlerin yapılacağını ekledi.

Eli cebinde yaptığı havalı atışlarla Olimpiyat ikincisi ve ikon olan Dikeç, artık ismini kullanmak isteyen sahtekârlarla da savaşmak zorunda.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime