Turktime

Muslera'dan 'parfüm kavgası' açıklaması

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Fernando Muslera, 'parfüm kavgası' başlığıyla basında yer alan haberlere sert tepki gösterdi
ABONE OL
Abone Ol
Muslera'dan 'parfüm kavgası' açıklaması
Haberler / Spor
26 Mayıs 2023 Cuma 00:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Medyada yer alan haberlerde; Muslera'nın kendisine ait olan 150 dolarlık parfümünü takım uçağında arayıp bulamadığı ve kendisine şaka yapıldığını düşünerek, takım arkadaşlarıyla tartıştığı iddia edildi.

Haberlere sert tepki gösteren 36 yaşındaki file bekçisi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Bundan önce de hakkımda birçok iddia ortaya atıldı. Hepsine güldüm ve geçtim ama bu kadarı çok fazla. Benim, takım arkadaşlarımın, kulübümüzün ve değerli taraftarlarımızın tek hedefi önümüzdeki 90 dakika."

NE OLMUŞTU?

Muslera'nın takım uçağında 150 dolarlık parfümünü aradığı ama bulamadığına dair haberler yapılmış, kendisine şaka yapıldığını düşünen oyuncunun, takım arkadaşlarından bazılarına parfümünü sorduğu ama istediği yanıtı alamayınca sinirlendiği öne sürülmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime