Turktime

Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Başakşehir deplasmanda Ankaragücü 2-2 berabere kalarak finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. İstanbul ekibi, sahasında oynanan ilk maçı 1-0'lık skorla kazanmıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi belli oldu!
Haberler / Spor
25 Mayıs 2023 Perşembe 23:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Başakşehir ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekip 11. dakikada Ali Sowe ile öne geçti. Medipol Başakşehir 61. dakikada Serdar Gürler ile eşitliği yakaladı. Baskısını arttıran başkent ekibi 90. dakikada Chatzigiovannis ile golü buldu ve maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında Başakşehir, 111. dakikada Keny'nin golüyle yeniden eşitliği buldu. Mücadelede başka gol çıkmadı ve maç 2-2 sona erdi.

FİNALİN ADI BELLİ OLDU

İlk maçı 1-0 kazanan Medipol Başakşehir bu sonuçla adını finale yazdırdı. Böylece Sivasspor'u saf dışı bırakan Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime