Turktime

Murat Ülker'den sponsorluk açıklaması!

Fenerbahçe'nin stad sponsoru iş insanı Murat Ülker, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un stadyum için yeni sponsorluk teklifi yapacağını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Murat Ülker'den sponsorluk açıklaması!
Haberler / Spor
11 Eylül 2023 Pazartesi 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de stadın güncel sponsoru iş insanı Murat Ülker, başkan Ali Koç'un stadın yeni sponsorluğu için teklifte bulunacağını açıkladı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Murat Ülker, şunları söyledi:

"Ali Koç beyin bu gayretini (stadın adının  Atatürk olarak değiştirilmesi) takdir ediyorum, kongre üyelerini de tebrik ediyorum. Duyduğum kadarıyla Ali beyin yeni stad sponsorluk teklifini ise memnuniyetle karşılıyorum. Fenerbahçelilik budur."

Işık, Ülker'in sözlerini sosyal medya hesabından duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin hafta sonunda yapılan tüzük tadil kongresinde üyelerin oybirliğiyle yönetime stadın ismini Atatürk olarak değiştirme yeksi verilmişti. 

Bu karardan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Spor Genel Müdürlüğü'nün stat yönetmeliğinde değişiklik yapması gerekiyor. Çünkü yönetmeliğe göre bir şehirde Atatürk'e dair sadece bir stada isim verilebiliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı nedeniyle Fenerbahçe'nin şu aşamada stadına 'Atatürk' adını vermesi mümkün değil.

90 MİLYON DOLARLIK SPONSORLUK

Ülker Grubu 2015 yılında Fenerbahçe'ye sponsor olmuştu. 

90 milyon dolarlık sözleşmeye imza atılmasının ardından stadın adı 'Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi' olarak değiştirilmişti. 

Ülker, bu kaynağı dönemin Aziz Yıldırım yönetimine peşin olarak ödemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime