Turktime

Davinson Sanchez transferi sonrası Okan Buruk'tan sürpriz karar!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Davinson Sanchez'in transferi sonrasında uzun süredir aklında olan bir planı uygulama şansı yakaladığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Davinson Sanchez transferi sonrası Okan Buruk'tan sürpriz karar!
Haberler / Spor
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadrosunu 10 yeni futbolcuyla güçlendiren Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk'un, üçlü savunmaya geçmeyi planladığı öne sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; özellikle Davinson Sanchez’in gelişiyle eli rahatlayan Buruk, bir süredir düşündüğü üçlü defans kurgusunu uygulamaya karar verdi.

SAVUNMA SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRECEK

Geçen sezon Victor Nelsson-Abdülkerim Bardakcı ikilisiyle şampiyon olan sarı-kırmızılı takım, Kolombiyalı yıldızın kadroya dahil olmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde üç stoperle sahaya çıkmayı planlıyor.

İdmanlarda 3-4-3 ve 3-5-2 sistemlerinin provasını yapacak Aslan, özellikle zorluk derecesi yüksek Manchester United ve Bayern Münih maçlarına üçlü savunmayla önlem almış olacak.

Milli aradan sonra takıma katılacak olan Sanchez'in bu yeni kurguda Nelsson ve Abdülkerim'i tamamlayacağı düşünülüyor. Takımda 4. stoper alternatifi konumundaki Kaan Ayhan da üçlü savunma tecrübesine sahip bir isim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime