Turktime

Livakovic kaleyi devralıyor!

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Dominik Livakovic, Antalyaspor maçıyla birlikte Sarı-Lacivertlilerin kalesini devralacak.
ABONE OL
Abone Ol
Livakovic kaleyi devralıyor!
Haberler / Spor
11 Eylül 2023 Pazartesi 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin uzun uğraşlar sonunda transfer ettiği Dominik Livakovic, Antalyaspor maçıyla birlikte kaleyi devralmaya hazırlanıyor.

Letonya maçında Hırvatistan Milli Takımı'nın kalesini koruyan başarılı eldivenin, Ermenistan mücadelesinin ardından yarın İstanbul'a gelip takıma katılması beklenirken Antalyaspor maçıyla birlikte de sarı-lacivertlilerin kalesini devralacağı öğrenildi.

Edin Dzeko ve Dusan Tadiç'in de katkılarıyla Fenerbahçe'ye umulandan çok hızlı bir şekilde adapte olan Dominik Livakovic, pazar günkü mücadelede ilk kez sarı-lacivertli taraftarların huzuruna çıkacak.

"LIVAKOVIC 1. KALECİMİZ OLACAK"

İsmail Kartal'ın Ankaragücü maçının ardından İrfan Can Eğribayat'ın gösterdiği başarılı performansı övüp "Livakoviç bizim 1. kalecimiz olacaktır" açıklamasını yapmasıyla milli araya girilmiş, ardından hafif sakatlığını atlatan Hırvat kaleci formda ve hazır olduğunu 5-0'lık Letonya maçında sahaya yansıtmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime