Turktime

Melisa Döngel'in güzellik sırrı şoke etti!

Oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, göz altları şiş uyandığında gözünün altına basur kremi sürdüğünü açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Melisa Döngel'in güzellik sırrı şoke etti!
Haberler / Magazin
27 Ağustos 2023 Pazar 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Adı Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Melisa Döngel son günlerde estetik haberleriyle sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde dolgularını eriten ve o anları da paylaşan Döngel, bu kez ilginç bir tavsiyede bulundu. Melisa Döngel, sette makyaj yapmadan önce bir paylaşım yaptı.

BASUR KREMİ SÜRDÜ

'Kirli Sepeti' dizisinde rol alan oyuncu Melisa Döngel, göz altındaki şişliği indirmek için basur kremi kullandığını anlattı ve ardından eczanelerden alınabilecek kremi paylaştı.

Döngel paylaşımında, "Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz. Anında, 5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi…" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime