Turktime

Madonna'nın sağlık durumunda üzücü gelişme! Taburcu edildi ama...

Evinde hareketsiz yatarken bulunan ve apar topar hastaneye kaldırılan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, yoğun bakımda entübe edilmişti. Madonna'nın sağlık durumu, taburcu edilmesine rağmen hala kritik.
ABONE OL
Abone Ol
Madonna'nın sağlık durumunda üzücü gelişme! Taburcu edildi ama...
Haberler / Magazin
30 Haziran 2023 Cuma 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

64 yaşındaki Madonna, cumartesi günü New York'ta baygın halde bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Ünlü sanatçı, 15 Temmuz'da Kanada'da başlayacak 84 konserlik dünya turnesini de erteledi.

İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuşan ailesi, hastaneye kaldırılmasının ardından birkaç gün boyunca Madonna'nın hayatta kalacağından emin olmadıklarını ifade etti.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle günlerdir yoğun bakımda olan sonrasında da entübe edilen Madonna'nın sağlık durumuyla ilgili hayranlarını üzecek yeni bilgiler geldi.

New York'ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna birkaç gün sonra hastaneden taburcu edildi. ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

“YATAKTAN KALKAMIYOR”

ABD'nin ünlü magazin sitesi TMZ'ye konuşan kaynaklar, Madonna'nın evinde istirahat ettiğini fakat yataktan çıkacak hali olmadığını söyledi. Kaynaklar, "Madonna kendini kontrol edemeden sürekli kusuyor. Yataktan kalkamıyor" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime