Turktime

Hadise yine dikkatleri üzerine çekti!

Magazin basınında paylaşımlarıyla konuşulmaya devam eden Hadise son paylaşımlarıyla yine olay oldu. Derin sırt dekoltesiyle dikkat çeken Hadise'nin son paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.
ABONE OL
Abone Ol
Hadise yine dikkatleri üzerine çekti!
Haberler / Magazin
29 Haziran 2023 Perşembe 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Hadise, dekolteli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 'İyi bayramlar' notunu düştüğü pozlarını peş peşe yayınlayan Hadise derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son olarak altın sarısı tranparan elbisesiyle cesur pozlar veren Hadise'nin iddalı seçimleri hiç bitmiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim son paylaşımıyla yine olay oldu.

Hadise'nin sırt dekolteli pozlarına sosyal medyada; 'İyi bayramlar güzelim', 'Harika görünüyorsun', 'Çok güzelsin', 'Yandı buralar' gibi yorumlar yapıldı.

Şarkıcı Hadise, rapçi Murda ile çıkardıkları Sen Dönene Kadar adlı şarkı ve klibiyle uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında Belçika'da dünyaya geldi. Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarı olan Hadise, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak büyüdü.

2003 yılında Belçika'da Idool 2003 adlı yarışmaya katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi aldı ve hazırlıklarına başladı.

2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime