Turktime

Jennifer Lawrence'tan Liam Hemsworth itirafı!

Jennifer Lawrence, "Açlık Oyunları" serisindeki rol arkadaşı Liam Hemsworth ile arasında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Jennifer Lawrence'tan Liam Hemsworth itirafı!
Haberler / Magazin
29 Haziran 2023 Perşembe 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Açlık Oyunları", "Umut Işığım" ve "Joy" gibi yapımlarla Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, katıldığı programda eski rol arkadaşı Liam Hemsworth ile arasında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

"Watch What Happens Live with Andy Cohen" adlı programda yeni filmi "Büyü de Gel"in (No Hard Feelings) tanıtımını yapan oyuncuya Miley Cyrus'ın "Flowers" klibindeki elbisesi soruldu.

“ÖPÜŞTÜĞÜMÜZÜ HERKES BİLİYOR”

Şarkıcının klipte giydiğine benzer bir elbiseyi, Lawrence 2012 yılında Açlık Oyunları filminin galasında giymişti. Cyrus'ın elbise seçiminin, Lawrence ile Hemsworth'un arasındaki gizli bir ilişkiye işaret ettiği iddia edilmişti.

Lawrence iddialar karşısında "Kesinlikle doğru değil. Tamamen söylenti" dedi. Oyuncu, "Liam ile bir kez öpüştüğümüzü herkes biliyor. Onlar ayrıldıktan yıllar sonraydı. Elbisenin tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorum" dedi.

ŞARKISINI, ESKİ AŞKININ DOĞUM GÜNÜNDE YAYINLADI

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus, 2009'da 'Son Şarkı' filminin çekimleri sırasında tanışmış ve inişli çıkışlı bir ilişki yaşadıktan sonra 2012'de nişanlanmıştı. Cyrus ve Hemsworth, daha sonra Nisan 2013'te düğünlerini ertelemiş ve aynı yıl eylül ayında ise tamamen iptal etmişti.

Liam Hemsworth ve Miley Cyrus, daha sonra tekrar bir araya gelmiş ve 2016'da yeniden nişanlanmıştı. Aralık 2018'de evlenen ikili, Şubat 2020'de resmen boşanmıştı.

"Flowers" ile eski eşi Liam Hemsworth'e gönderme yaptığı düşünülen şarkıcı, şarkıyı Hemsworth'un doğum gününde yayınlamıştı. Şarkıda "Beni senin sevebileceğinden daha iyi sevebilirim" sözleriyle bu iddiayı güçlendirmişti.

Spotify tarihinde ilk kez bir şarkı yedi günde 100 milyondan fazla dinlendi. "Flowers" ilk haftasında 99,37 milyon dinlemeyle rekoru kıran K-Pop grubu BTS’nin “Butter” şarkısını da geride bırakmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime