Turktime

Kulübün başkanı şartları zorladı ama Gallardo'yu ikna edemedi

Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Marcelo Gallardo'yu takımın başına getirmek istedi ancak Arjantinli teknik direktörü ikna edemedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kulübün başkanı şartları zorladı ama Gallardo'yu ikna edemedi
Haberler / Spor
18 Haziran 2023 Pazar 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Igor Tudor ile yollarını ayıran Marsilya teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Marcelo Gallardo ile görüşen Fransız kulübünün başkanı Pablo Longoria, Arjantinli teknik adamdan ret cevabı aldı.

Arjantin spor kanalı TyC Sports'un haberine göre; Gallardo, Marsilya'dan gelen transfer teklifini teşekkür ederek geri çevirdi.

47 yaşındaki teknik adam, futbolculuk kariyerinde Monaco ve PSG gibi Fransız takımlarında forma giymişti. Marcelo Gallardo geçtiğimiz aralık ayının sonunda 8 yıl çalıştırdığı River Plate'ten ayrılmıştı. Gallardo o günden beri takım çalıştırmıyor.

Lique 1 ekibinin gündeminde son olarak Atletic Bilbao'yu çalıştıran ve bir yıldır boşta olan Marcelino García Toral ve Lille Teknik Direktörü Paulo Fonseca bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime