Turktime

Kaptan Edin Dzeko, ilk on bire geri dönüyor

Bu yaz Fenerbahçe'ye transfer olan ve sezona müthiş bir performansla giriş yapan Kaptan Edin Dzeko, ilk 11'e geri dönüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kaptan Edin Dzeko, ilk on bire geri dönüyor
Haberler / Spor
20 Ağustos 2023 Pazar 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Kaptan Edin Dzeko, Samsunspor maçı ile birlikte yeniden ilk on bire dönecek.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın, UEFA Konferans Ligi'nde oynanan 4 maçın ikisinde ilk 11'de sahaya sürdüğü Edin Dzeko, Maribor ile deplasmanda oynanan maçta yerini bir diğer golcü Michy Batshuayi'ye bırakmıştı.

Kartal'ın 4-3-3 sisteminde tek santrforla takımını sahaya sürmesi, Edin Dzeko-Batshuayi ikilisinin ilk 11'de birlikte forma giymesine engel oluyor. Ancak tecrübeli çalıştıcı, zaman zaman kapanan takımların savunma kilidini açmak için bu ikiliyi ikinci yarılarda bir arada oynatmayı tercih ediyor. Deneyimli teknik adam, Samsunspor karşılaşmasında ise en uçta yeniden Dzeko'yu görevlendirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime