Turktime

Beşiktaş ne derse o! İşte Nicolas Pepe transferinde son durum

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Nicolas Pepe'yle kişisel konularda anlaşma sağlayan Beşiktaş, oyuncunun kulübü Arsenal ile de anlaşmak üzere.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş ne derse o! İşte Nicolas Pepe transferinde son durum
Haberler / Spor
20 Ağustos 2023 Pazar 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in talebi sonrası yönetim, kadroyu güçlendirmek için girişimlere başlamıştı.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak için düğmeye basmıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyla menajeri aracılığıyla el sıkışan idareciler, oyuncuyu bedelsiz olarak Arsenal'den almak istedi ancak bu konuda başarılı olamadı.

Pepe'yi 2019 yılında Lille'den alırken 80 milyon Euro ödeyen Ada ekibi, oyuncusunu ücretsiz olarak göndermeyeceğini Beşiktaş'a iletti.

İKİ OPSİYON VAR

Bu gelişme sonrasında Pepe'nin, Arsenal'deki sözleşmesini 1 yıl daha uzatıp satın alma opsiyonlu kiralama veya direkt satın alma formülüyle Siyah-Beyazlı yapılması için girişimler hızlandı. Yakın süreçte Pepe transferinden aksiyon alınması bekleniyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Nice formasıyla 28 resmi maça çıkan Nicolas Pepe bu karşılaşmalarda 8 gollük katkı sağladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime