Turktime

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarını mest etti!

Cim-Bom'un yeni transferi Ziyech, derbi sonrası taraftarla buluştu. Sarı-Kırmızılılar'ın ücret ödenmeden bedelsiz satın alma opsiyonuyla kiraladığı Faslı oyuncu, bu sezon 3.5 milyon euro kazanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarını mest etti!
Haberler / Spor
20 Ağustos 2023 Pazar 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den Hakim Ziyech'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, bu transfer için kiralama ücreti ödemeyecek. Aynı zamanda oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonu bulunuyor.

Maçın ardından tribünden taraftarın arasından sahaya inen Ziyech üçlü çektirdi. Faslı yıldız, "Galatasaray'la maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Diğer büyük futbolcular gibi ben de iz bırakmak istiyorum. Büyük bir sezon başladı. Bunun tadını çıkaracağız. Başarılı olmak için büyük çaba sarf edeceğiz. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ajax'ta parlayan yıldız futbolcu, bu sezon için 3.5 milyon Euro kazanacak. Bonservisinin bedelsiz olarak alınması halinde 2024-25 sezonu için 2.85 milyon Euro, şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde ise 2025-26 sezonunda da 2.85 milyon Euro net garanti ücret alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime