Turktime

Jennifer Aniston özel bölüm senaryosunu beğenmedi

Fenomen dizi Friends'in Rachel Green’i Jennifer Aniston'ın 16 yıl sonra seyirciyle buluşmaya hazırlanan özel bölümün senaryosunu beğenmediği ve projeyi tekrar değerlendirdiği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Jennifer Aniston özel bölüm senaryosunu beğenmedi
Haberler / Kültür
4 Haziran 2020 Perşembe 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

16 yıl sonra aynı oyuncu kadrosuyla çekilecek özel bölümü corona virüse takılan fenomen dizi Friends'ten yeni detaylarla birlikte kafaları karıştıran iddialar da geliyor. Jennifer Aniston'ın, HBO Max Başkanı Bob Greenblatt'ın çekimlerin orjinal sette yapılacağını söylediği projenin senaryosunu beğenmediği konuşuluyor.

Aniston'ın dünyaca ünlü dizinin oyuncuları Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer ile tekrar kameralar karşına geçmek konusunda kararsızlık yaşadığı iddiaları ilk olarak ABD merkezli magazin yayını Star tarafından gündeme getirildi.

İsmi verilmeyen kaynaklara göre, özel bölümünün senaryosunu bir fiyasko olarak tanımlayan Aniston, projeye katılmaya onay verdiği için büyük pişmanlık yaşıyor.

Henüz Aniston ya da temsilcilerinden haberlere ilişkin bir açıklama gelmese de 16 yıl sonra Friends ekibini bir arada görmek için heyecanlananların tadını kaçıran söylentiler bunlarla da sınırlı değil.

Bantmag'ın haberine göre 10 sezon süren hit dizide Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry’nin de şu sıralar uyuşturucu bağımlılığı sebebiyle çekimlere katılabilecek durumda olmadığı konuşuluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime