Turktime

Steve McQueen yeni filmlerini George Floyd'a adadı

Steve McQueen, yeni projesi hakkında, “Bu filmleri George Floyd'a, ABD, İngiltere ve başka yerlerde öldürülen, görülen veya görülmeyen diğer tüm siyah insanlara ithaf ediyorum" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Steve McQueen yeni filmlerini George Floyd'a adadı
Haberler / Kültür
4 Haziran 2020 Perşembe 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“12 Years a Slave” ve “Shame” filmlerinin başarılı yönetmeni Steve McQueen, Cannes tarafından seçilen yeni filmlerini George Floyd'a adadı. McQueen'in "Mangrove" ve "Lovers Rock" adlı filmleri uzun metrajlı hikayelerden oluşan BBC yapımı “Small Axe” antolojisinin ilk iki bölümü ve bugün Cannes tarafından seçkide yer alacakları açıklandı. 

McQueen, “Bu filmleri George Floyd'a, ABD, İngiltere ve başka yerlerde öldürülen, görülen veya görülmeyen diğer tüm siyah insanlara ithaf ediyorum. Büyük ağaç sizseniz, biz küçük baltayız.” dedi. McQueen’in yorumları, Londra’daki Black Lives Matter hareketi için Hyde Park’ta düzenlenen büyük bir protesto gösterisiyle aynı gün geldi. “Small Axe” filmlerinden birinde de yer alacak olan “Star Wars” oyuncusu John Boyega protesto gösterisinde önemli bir rol oynadı ve göstericilerin yanında yürüdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime