Turktime

Iron Man açıklaması: O iş tamamen bitti

Yıldız oyuncu Robert Downey Jr., Marvel'daki geleceğine açıklık getirdi. Downey Jr Iron Man rolü için "O iş tamamen bitti" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Iron Man açıklaması: O iş tamamen bitti
Haberler / Kültür
4 Eylül 2020 Cuma 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Robert Downey Jr.’ın yakında vizyona girecek ve Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ile Avengers: Infinity War arasında geçecek Black Widow filminde bir kez daha Iron Man olarak geri döneceğini ileri sürüyordu.

Robert Downey Jr., Jason Bateman, Sean Hayes ve Will Arnett tarafından sunulan SmartLess adlı podcast yayınına konuk oldu.

Downey Jr., Marvel evrenine olası geri dönüş iddiaları ile ilgili olarak "O iş tamamen bitti" diyerek Iron Man rolünde geri dönmeyeceğini bir kez daha kesinleştirmiş oldu.

Robert Downey Jr.’ın açıklamalarına rağmen Iron Man’i Black Widow filminde kısa bir süreliğine de olsa görme ihtimali bulunuyor.

Bazı iddialara göre Marvel, Captain America: Civil War’da kesilmiş ve bonus sahne olarak DVD sürümünde de yayınlanmamış bir sahnede Iron Man'le Black Widow’u karşı karşıya getirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime