Turktime

Fenerbahçe'nin hiç rakibi kalmadı

17'de 17 yapan Kanarya, oynadığı tüm resmi maçları kazanan tek takım olarak Avrupa'nın da zirvesinde. Ulusal ligler düzeyinde ise en uzun galibiyet serisi yakalayan iki takım var; PSV ve Fenerbahçe.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin hiç rakibi kalmadı
Haberler / Spor
24 Ekim 2023 Salı 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hatayspor'u 4-2 mağlup eden ve çılgın bir seriye imza atan Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk 9 maçı kazanan tek takım olarak tarihe geçti. 27 puanla zirveye yerleşen İsmail Kartal'ın öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki performansıyla da parmak ısırtıyor. Avrupa'da oynadığı 8 maçtan da galip ayrılan Sarı Kanarya, galibiyet serisini Hatayspor karşılaşması ile 17'ye taşıdı. Süper Lig'in lideri olan Kadıköy ekibi, Avrupa'nın da zirvesine oturdu. Şu anda Avrupa'da oynadığı tüm resmi maçları kazanan tek takım Fenerbahçe. Ulusal ligler bazında ise PSV tek rakip. Hollanda Ligi'nde oynadığı 9 maçı da kazanan PSV, şu anda Sarı-Lacivertliler'le birlikte en uzun galibiyet serisi yakalayan iki takımdan biri.

KALP UZMANI DZEKO

Edin Dzeko, attığı gollerle Balkan basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Tecrübeli yıldızın maç sonrasında yaptığı "Ailem" paylaşımıyla, Sarı-Lacivertli taraftarların kalbini fethettiği vurgulandı. N1info, "Çabuk uyum sağladı. Fenerbahçe'yi ailesi gibi görüyor. Kalpleri fethetti" dedi.

GÜNDEM SZYMANSKİ

Fenerbahçe'nin yeni on numarası Sebastian Szymanski, performansıyla büyülüyor. Hatay'ı da boş geçmeyen Polonyalı, ülkesinde gündem oldu. TVP Sport, "Keskin nişancı. Szymanski için çıldırıyorlar" derken Sport PL de "Tüm Türkiye'nin dilinde. Gündem Szymanski" yorumunu yaptı.

FERDİ'YE MİLAN KANCASI

Avrupa medyası, Serie A devi Milan'ın Ferdi Kadıoğlu'nu dikkatli şekilde takip ettiğini yazıyor. Indosport'taki habere göre Milan, milli yıldızı uzun süredir izliyor ve teklif yapmaya hazırlanıyor. Arda Güler'i kapamayan San Siro devinin çok pişman olduğu hatırlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime