Turktime

Cimbom, Bayern'i de yenerse A Grubu'nun yeni lideri olacak!

Cim-Bom, saat 19.45'te Şampiyonlar Ligi'nin en iddialı takımlarından Bayern Münih'i ağırlayacak. Galatasaray, önemli eksikleri olan Alman devini de yenmeyi başarırsa A Grubu'nun yeni lideri olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Cimbom, Bayern'i de yenerse A Grubu'nun yeni lideri olacak!
Haberler / Spor
24 Ekim 2023 Salı 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde eleme aşamaları ve grupta henüz yenilgi görmeyen Aslan, bu arenanın en güçlü takımlarından Bayern Münih'e karşı sınav veriyor. İlk maçta 2-0 geriye düştüğü Danimarka ekibi Kopenhag'la 2-2 berabere kalan, İngiliz devi Manchester United'ı ise deplasmanda 3-2 mağlup eden Cimbom, bu akşam 52 bin taraftarı önünde Bayern Münih'i ağırlayacak. Alman ekibi 6 puanla zirvede bulunuyor, Aslan ise 4 puanla grupta 2. sırada yer alıyor.

ASLAN 20 MAÇTA 1 KEZ KAYBETTİ

Galatasaray, 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 2'si de Şampiyonlar Ligi grup maçı olmak üzere toplam 20 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, 28 Temmuz 2021 tarihinde Devler Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV'ye İstanbul'da 2-1'lik skorla kaybettikten sonra oynadığı 20 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 2 senedir kaybetmeyen temsilcimiz Cimbom, bu serisini Bayern Münih karşısında sürdürmeye çalışacak.

GNABRY, GORETZKA VE NEUER YOK

Kaleci Neuer, Upamecano, Gnabry, Goretzka ve Raphael Guerreiro, Bayern Münih'in Galatasaray maçı kamp kadrosunda yer almadı. Münih, bu sezon Almanya'da hiç mağlup olmadı. 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Bu sezon G.Saray gibi maç kaybetmediler. Saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Yardımcılıklarını Filippo Meli ile Stefano Alassio yapacak. Mücadele, Şampiyonlar Ligi'nin yayıncısı EXXEN platformunda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime