Turktime

Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç bir araya geldi

Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı Trabzonspor'u temsilen bordo-mavi kravatla ziyaret etmişti. Görüşmenin ardından Fenerbahçe taraftarının tepkisini toplayan İmamoğlu'ndan geri adım geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç bir araya geldi
Haberler / Spor
12 Mayıs 2022 Perşembe 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan kavga kamuoyunun gündemine oturdu.

İkili arasında ilk gerginlik İmamoğlu'nun, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı Trabzonspor'u temsilen bordo-mavi kravatla ziyaret etmesi ve Özkan Sümer'i anlatan Ufuk Çizgisindeki Adam kitabını hediye etmesiyle başladı.

Akabinde aslen Trabzonlu olan İmamoğlu'nun, Karadeniz turu sırasında İBB başkanı olarak Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlaması gerginliği artırdı.

ALİ KOÇ'TAN SERT YANIT

Bu gerginlik sırasında Ali Koç, İmamoğlu'na utanmaz diyerek "Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez." ifadelerini kullandı.

BİR ARAYA GELDİLER

Bu sözler sonrası Koç grubunu karşısına almaya cesaret edemeyen İmamoğlu, geri adım atıp Ali Koç'un ayağına giderek bir araya geldi.

Sözcü'den Aytunç Erkin'in yazısına göre; Ali Koç'a yakınlığı ile bilinen Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in ofisinde 8 Mayıs'ta bir araya gelen ikili, Uğur Dündar ziyaretinden bu süreye kadar yaşananları masaya yatırdı.

Özellikle kravat, kitap, forma ve ikilinin birbirlerine karşı sert sözleri, İmamoğlu'nun geri adımıyla an itibarıyla yerini şu an sükûnete bıraktı.

Ekrem İmamoğlu'nun, Ali Koç'tan özür dileyip dilemediği önümüzdeki günlerde açıklanabilir.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime