Turktime

Türkiye Kupası finalini kimler oynayacak? Türkiye Kupası finali ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası 2021-2022 sezonu sahibini bulacak. Pek çok kişi kupa finalinin ne zaman nerede oynanacağını araştırmaya başladı. Peki, Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Türkiye Kupası’nda kimler finale kaldı?
ABONE OL
Abone Ol
Türkiye Kupası finalini kimler oynayacak? Türkiye Kupası finali ne zaman?
Haberler / Spor
12 Mayıs 2022 Perşembe 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2021-2022 sezonu Ziraat Türkiye Kupası sahibini bulmak üzere… Yarı final rövanş maçları tamamlandı ve finale kalan ekipler belli oldu. Bu sebeple Türkiye Kupası finalinin ne zaman oynanacağı araştırılıyor.

FİNAL NE ZAMAN?
Türkiye Kupası’nda ilk finalist lig şampiyonu Trabzonspor’u 4-2 mağlup eden Kayserispor oldu. Finale kalan son takım ise Sivasspor oldu. Sivasspor ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kazanan Sivasspor adını finale yazdırdı.

Türkiye Kupası finalinde Kayserispor ile Sivasspor karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı 26 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Final mücadelesi saat 20.45'te çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime