Turktime

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!

Dilan Polat'ın kardeşi, sosyal medya fenomeni Sıla Doğu, uyuşturucu kullandığını söylediği video sebebiyle gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!
Haberler / Magazin
30 Eylül 2023 Cumartesi 19:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dilan Polat - Engin Polat çifti şu sıralar Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerin başında yer alıyor.

Genel seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya'da yakalanıp 4 gün önce de serbest kalan Muhammed Yakut, bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında konuşmuştu.

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin 'mail order' yolu ile kara para akladığını öne sürmüştü.

CANLI YAYINDA UYUŞTURUCU İTİRAFI

Yaşadıkları lüks hayat sebebiyle haklarında pek çok iddia olan Dilan Polat - Engin Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Son olarak, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun, canlı yayında uyuşturucu kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada gündem oldu. Açtığı canlı yayında kendisi hakkındaki iddialara küfürlerle yanıt veren Sıla Doğu'nun hareketleri de dikkat çekti.

Söz konusu videonun gündem olmasının ardından Sıla Doğu Instagram'dan açıklama yaptı. Doğu, söz konusu videonun daha önce çekilmiş bir video olduğunu söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Sıla Doğu, videoda kullandığı ifadeler nedeniyle açıklamasından saatler sonra gözaltına alındı.

Pointer TR'de yer alan habere görüe, Sıla Doğu'nun evinde 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı Xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı extacy hap ve 1 gram uyuşturucu kokain ele geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime