Turktime

Hande Erçel dizi setinde sınava girdi! Okuduğu bölüme çok şaşıracaksınız

Güzel oyuncu Hande Erçel ara verdiği eğitim hayatına tekrar başladı. Hande Erçel sınav öncesi çekilen pozunu sosyal medya sayfasından paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel dizi setinde sınava girdi! Okuduğu bölüme çok şaşıracaksınız
Haberler / Magazin
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin tanınmış oyuncusu Hande Erçel, son dönemde özel hayatı ve kariyeriyle magazin gündeminin birinci sırasında yer alıyor. Oyunculuğu ve iş insanı Hakan Sabancı ile olan ilişkisiyle sıkça konuşulan Erçel, şimdi de sette sıradışı bir hamle yaptı.

Erçel, son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı "Bambaşka Biri" adlı dizinin setinde yaşadığı sınav heyecanını sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. Sınav anları, dizi setinde çekilen fotoğraflarla özgün bir şekilde belgelenmişti.

HANDE ERÇEL KARİYERİNE ODAKLANDI

2014 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Hande Erçel, bir yıl sonra "Güneşin Kızları" adlı dizide canlandırdığı "Selin Yılmaz" karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı. Ancak o dönemdeki yoğun dizi çekimleri nedeniyle eğitimine ara vermek zorunda kalmıştı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde öğrenim gören Erçel, okulunu dondurarak oyunculuk kariyerine odaklandı. Bambaşka Biri dizisindeki başarılı performansı ve sıradışı sınav anıyla da dikkatleri üzerine çekti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime