Turktime

Simge Sağın yine çok cesur!

Seslendirdiği hit parçalarla adını geniş kitlelere duyuran Simge Sağın, son olarak tekne pozlarıyla gündeme geldi. Tatiline devam eden ünlü şarkıcının o pozları binlerce beğeni ve yorum aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Simge Sağın yine çok cesur!
Haberler / Magazin
29 Eylül 2023 Cuma 21:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güzel şarkıcı Simge Sağın, son dönemde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla sık sık gündeme geldi. Dillere pelesenk olan şarkısıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı son olarak tekne pozlarıyla adından söz ettirdi.

Tatil sezonunu henüz kapatmayan 42 yaşındaki Sağın, 1.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı.

Teknede çekilen pozlarıyla fit halini gözler önüne seren ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Takipçileri, güzel ünlü isme; 'Çok güzelsin', 'Mankenlere taş çıkarıyorsun', 'Ya her yerde de bu kadar güzel olunmaz ki' gibi yüzlerce yorum yaptılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime