Turktime

Beşiktaş'tan transfer atağı

Beşiktaş, Altınordu'nun genç yıldızı Kerim Alıcı'nın peşinde. Genç oyuncu sağ bek mevkinde oynuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan transfer atağı
Haberler / Spor
29 Haziran 2020 Pazartesi 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül’le kontrat uzatmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, ek olarak sağ bek hattını genç bir isimle takviye etmek istiyor. Bu konuda çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, TFF 1’inci Lig kulüplerinden Altınordu’da forma giyen Kerim Alıcı’yı gözünü kestirdi. Uzun süredir Kerim’i takip eden yönetimin, önümüzdeki günlerde genç savunmacının transferini bitirmek için atağa kalkacağı belirtildi. Beşiktaş’ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın hafta içinde İzmir’e gelerek Kerim transferi için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’la masaya oturacağı bildirildi.


KARDEŞİ FENERBAHÇE'DE OYNADI

Fenerbahçe’den Westerlo’ya kiralanan Barış Alıcı’nın ikiz kardeşi olan 23 yaşındaki Kerim, 1’inci Lig’de toplam 83 maçta 3 gol kaydetti. Futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Altınordu, bonservis ücretinin yanı sıra oyuncunun bir sonraki satışından da pay talep edecek. Kerim’in ikizi Barış, 2018’de Berke Özer’le birlikte Altınordu’dan Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime