Turktime

Kayseri altın buldu! Sivas ağır yaralı

Süper Lig'in 29. haftasında kümede kalma yarışındaki Kayserispor, deplasmanda şampiyonluk mücadelesindeki Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.
ABONE OL
Abone Ol
Kayseri altın buldu! Sivas ağır yaralı
Haberler / Spor
28 Haziran 2020 Pazar 21:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluk yarışındaki Sivasspor, kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor'u konuk etti. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Kayserispor 2-0'lık skorla kazandı ve kümede kalma yolunda önemli bir adım daha attı.

Kayserispor'a galibiyeti getiren goller, 45+2. dakikada Hasan Hüseyin Acar'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruş ve 83. dakikada Bernard Mensah'ın penaltısıyla geldi. Sivasspor'da Fenerbahçe'ye imza attığı konuşulan Mert Hakan Yandaş, mücadelenin 12. dakikasında kazanılan penaltıyı üstten auta gönderdi.

Bu maça kadar evinde 14 maçta 10 galibiyet ve 4 beraberliği olan Sivasspor, ilk yenilgisini aldı ve iç sahada ilk kez bu maçta gol atamadı.

Son 4 maçta 3. kez puan kaybı yaşayan Sivasspor, 53 puanda kalırken, son 4 maçta 3. galibiyetini alan Kayserispor 28 puanla son sıradan 16. basamağa yükseldi.

Süper Lig'in 30. haftasında Sivasspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak, Kayserispor ise evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime