Turktime

Max Kruse: Kendimi haklı görüyorum!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Max Kruse katıldığı bir televizyon programında açıklamalar yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Max Kruse: Kendimi haklı görüyorum!
Haberler / Spor
28 Haziran 2020 Pazar 18:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir gelişme ile Alman futbolcu Max Kruse, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Kruse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Şubat ayından itibaren parasını alamadığını gerekçe göstermiş ve olayın FIFA'da davalık olduğunu söylemişti.

Alman futbolcu Kruse, Sky Sports yayınında Fenerbahçe ile ilgili olarak, “Hukuki bir süreç olacağı için verdiğim kararla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum ama haklı olduğumu düşünüyorum. Tercihim Bundesliga’ya dönmek.” ifadelerini kullandı. Bu açıklama sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Gözler FIFA'da

Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamalarda ise, Kruse'nin tak aksine görüşmelerin FIFA ve TFF nezdinde yapıldığı pandemi süreci nedenyile yapılması gerekilenlerin yapıldığı iddia edilmişti. Yapılan açıklamalar sonrası gözler FIFA'da ve çıkacak kararda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime