Turktime

Arda Güler'den büyük fedakarlık! Letonya maçı sonrası ortaya çıktı...

Fenerbahçe’deki yükselen performansı ile Avrupa devlerini peşine takan Arda Güler, dün akşamki Letonya maçında ilk kez A Milli Takım'da ilk 11'de yer aldı. Genç yıldızın, Ay-Yıldızlı forma için büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Arda Güler'den büyük fedakarlık! Letonya maçı sonrası ortaya çıktı...
Haberler / Spor
17 Haziran 2023 Cumartesi 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu üçüncü maçında konuk olduğu Letonya'yı 3-2 mağlup etti.

Ay-Yıldızlılar'ın gollerini 22. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 61. dakikada Cengiz Ünder ve 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti.

A Milliler’in ikinci golünü kaydeden Cengiz, 48. Milli maçında 16. golüne ulaştı. Cengiz, bu golle beraber Milli formayla skor konusunda Zeki Rıza Sporel’i geçti, Arda Turan’ı yakaladı. Başarılı oyuncu, A Milli formayla en çok gol atan futbolcular içinde 11. sıraya yükseldi.

TÜRKİYE GRUP LİDERİ

Letonya'nın golleri 51. dakikada Eduards Emsis ve 90+4. dakikada Kristers Tobers'ten gelirken, Eduards Emsis, 82. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ermenistan’ın da Galler’i mağlup etmesinin ardından Türkiye, D Grubu’nda maç fazlasıyla puanını 6’ya yükseltip grup liderliğini ele geçirdi.

ARDA GÜLER İLK 11’DE YER ALDI

Fenerbahçe’deki yükselen performansı ile Avrupa devlerini peşine takan Arda Güler, dün akşam da kariyeri adına bir ilki yaşadı. Genç futbolcu, daha önce 2 kez Ay-Yıldızlı formayı giyerken, Letonya karşısında da A Milli Takım’da ilk kez 11’de yer aldı.

İlk yarıda attığı harika paslar ile rakip savunmayı zaman zaman çaresiz bırakan Arda, ortaya koyduğu futbol ile alkışları topladı.

MİLLİ FORMA İÇİN ÜNİVERSİTE SINAVINI KAÇIRDI

Bu arada Arda, Letonya karşısına büyük bir fedakarlık yaparak çıktı.

Genç futbolcu, normal şartlar altında bugün üniversite sınavına girecekti. Fakat milli formayı terleten Arda, bu sebepten dolayı sınavı kaçırmak zorunda kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime