Turktime

Yönetim temas kurdu ama Okan Buruk'tan veto geldi

Ömer Ali Şahiner için Rams Başakşehir ile görüşen Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un transferi veto etmesi üzerine futbolcudan vazgeçti.
ABONE OL
Abone Ol
Yönetim temas kurdu ama Okan Buruk'tan veto geldi
Haberler / Spor
10 Eylül 2023 Pazar 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerli sağ bek ve orta saha için tranfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Ömer Ali Şahiner'in teknik direktör Okan Buruk'un vetosuna takıldığı öne sürüldü.

OKAN BURUK'TAN VETO

Hürriyet gazetesinin haberine göre; sağ bek için düşünülen ilk isim olan Ömer Ali için Rams Başakşehir'e transferin mali şartları soruldu. Ancak tecrübeli futbolcuyu Okan Buruk'un istememesi üzerine görüşmeler sonlandırıldı.

YERLİLERE YÖNELDİLER

Sarı-Kırmızılıların Süper Lig'de forma giyen bazı yerli sağ beklerle temas halinde olduğu öğrenildi.

Yerli orta saha transerinde de ilk sırayı yine Rams Başakşehir'den Berkay Özcan alıyor. 25 yaşındaki oyuncunun takas artı bir miktar para karşılığında transferi söz konusu.

OKAY YOKUŞLU İSMİ GÜNDEME GELDİ

Galatasaray'ın diğer alternatifi ise West Bromwich Albion’da forma giyen Okay Yokuşlu. İngiliz ekibinin asları arasında yer alan 29 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 3 milyon Euro. Geçen sezon 41 maçta oynayıp 4 gol atan Okay, bu sezon 6 karşılaşmada da ilk 11’de sahaya çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime