Turktime

Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın'dan üzen haber!

Kansere karşı verdiği mücadeleyi kazanarak hayranlarına müjdeli haber veren Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın'dan üzen haber geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın'dan üzen haber!
Haberler / Magazin
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda kansere karşı verdiği mücadeleyi kazanarak hayranlarına müjdeli haber veren Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın'dan üzen haber geldi. Usta oyuncunun açıklamaları hayranlarını üzüntüye soktu.

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLMADIĞI BİLDİRİLDİ

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu, sağlık sorunlarıyla mücadele etmeye devam ettiğini açıklayarak sağlık durumunun iyi olmadığını duyurdu.

Usta oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir keresinde sesim çıkmıyordu. Bugün öyle değilim ama o kadar ilaç ve tedaviye rağmen, daha iyi değilim. Doktoruma da sordum kan analizine göre serum takma durumu olacak gibi görünüyor. Bu mevsimde sıcak, serin derken sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz dileğiyle."

KANSERİ YENMİŞTİ

Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu. Efsane isim, 2002'de yakalandığı burun ve ağız arkası kanserini yenmeyi başarmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime