Turktime

Aslı Enver'in hamilelik pozlarına beğeni yağdı

Kızıyla kavuşmak için gün sayan Aslı Enver, karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı. Enver'in 7,5 aylık hamile haline kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.
ABONE OL
Abone Ol
Aslı Enver'in hamilelik pozlarına beğeni yağdı
Haberler / Magazin
7 Haziran 2023 Çarşamba 07:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, sevgilisi Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmişti.

Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, çekimlerine başlayacağı diziyi, hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

“YENİ BİR DÖNEM”

Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu, bu sorularla alakalı, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

PEMBE ELBİSELİ HAMİLELİK POZLARI

İlk bebeğine kavuşmak için gün sayan Aslı Enver, 6,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni karelerini takipçileriyle paylaştı. Pembe elbisesiyle objektif karşısına geçen güzel oyuncunun büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı. Enver'in paylaşımını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Ünlü oyuncuya takipçilerinden, ''Hamilelik yaramış'', ''Annelik sana çok yakışacak'', ''Şahane görünüyorsun'', ''Pembe seçim çok iyi olmuş'', ''Tam da kız çocuğu annesi'', ''Işıl ışıl parlıyorsun'', ''Maşallah çok güzelsin'' gibi övgüler yağdı.

İşte Aslı Enver'in paylaşımları:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime