Turktime

Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı! Simge Sağın’dan imalı paylaşım!

Wanda Nara'nın Icardi ile ayrılığını duyurmasının ardından Simge Sağın'dan manidar bir paylaşım geldi. Sağın 'Aşkın Olayım' hashtagini kullanarak 'başlıyoruz' notunu düştü.
ABONE OL
Abone Ol
Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı! Simge Sağın’dan imalı paylaşım!
Haberler / Magazin
12 Temmuz 2024 Cuma 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın aldığı ayrılık kararı magazin gündemine bomba gibi düştü. Arjantin televizyonu America TV'ye telefonla bağlanan Wanda Nara, yıldız golcüden ayrıldığını "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." sözleri ile açıkladı.

Ayrılık iddialarının doğrulanmasının ardından Aşkın Olayım şarkısıyla Icardi'yi bütünleştiren Simge Sağın'dan hamle geldi.

"BAŞLIYORUZ"

Sağın 'Aşkın Olayım' hashtagini kullanarak 'başlıyoruz' notunu düştü.

Ünlü şarkıcı sonrada "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaştı.

Sosyal medya kullanıcıları Simge'nin hamlesinin ardından 'Aşkın olayım...', 'Simge abla resmen koşuyor', 'Abla sen bir dur ortalık karışık' gibi yorumlarda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime