Turktime

Tuba Büyüküstün televizyona mı dönüyor?

Muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, Son dönemde internet dizilerinde rol almayı tercih eden ünlü isim, "Televizyon ekranlarına dönecek misiniz?" sorusuna cevap verdi
ABONE OL
Abone Ol
Tuba Büyüküstün televizyona mı dönüyor?
Haberler / Magazin
10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Kara Para Aşk", "Gönülçelen" ve "Zeytin Ağacı" gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, yaklaşık iki yıl önce Türkiye'den taşınmıştı.

Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikiz kızları Toprak ve Maya ile birlikte Paris'te yaşayan ünlü isim, şimdilerde Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir dijital projelerde yer alan ve televizyon ekranlarından uzak olan Tuba Büyüküstün, muhabirlerle sohbet etti.

Akif Yaman'ın haberine göre; ünlü oyuncu, "Televizyon ekranlarına dönecek misiniz?" sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

"Şu anda televizyon için projem yok. Belli de olmaz ama seneye de Paris'teyiz gibi duruyor. Çocuklar oradayken benim burada olmam zor."

Büyüküstün, sözlerine "Çocuklar ordayken çalışmayı tercih etmiyorum aslında. Çok aşık olmadığım bir iş olmadıkça kışın çalışmıyorum. Eğer bir projede olursa da annem geliyor. Kızlar, anneanneleriyle kalıyor" diye devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime