Turktime

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden kötü haber!

Magazin dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Volkan Demirel ve Eşi Zeynep Demirel'den kötü haber geldi. Çift boşanma kararı aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden kötü haber!
Haberler / Magazin
20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, 14 yıllık evliliklerini sonlandırmak için boşanma sürecine girdi. Zeynep Demirel'in boşanma davası açmasıyla çiftin ayrılık haberleri magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Çift, 2010 yılında dünyaevine girdikten sonra Şubat 2014'te Yade ve Ağustos 2017'de Yeda isimli iki kızlarını dünyaya getirmişti. Uzun süredir örnek çift olarak görülen Volkan ve Zeynep Demirel'in ayrılık kararı, yakın çevrelerini de şaşırttı.

DAHA ÖNCE DE BOŞANMA KARARI ALINMIŞTI
Sabah gazetesinin köşe yazarı Bülent Cankurt'un iddialarına göre, Zeynep Demirel'in daha önce de boşanma düşüncesi taşıdığı ancak Hatay depremi nedeniyle bu kararını ertelediği belirtildi. Ancak bu defa kararlı olan Zeynep Demirel, boşanma işlemlerini başlatarak ilişkilerine son verme kararı aldı.

Zeynep Demirel, 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilmişti. Türkiye milli takımının eski kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'da evlenen çiftin, Yade ve Yeda adında iki kızları bulunuyor. Bu gelişme, uzun süredir birlikte olan çiftin evliliğinin sona erdiğini gösteriyor.

Volkan Demirel kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda boşanma haberlerini yalanladı.

"SABAH KAHVEMİZİ İÇİYORUZ"
Demirel yaptığı açıklamada " Bazen 'çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime