Turktime

Gaddar hayranlarına kötü haber!

Ay Yapım'ın NOW TV için çektiği ve Çağatay Ulusoy'un ekrana döndüğü Gaddar dizisi, 20 bölümle ekran macerasını tamamlayacak.
ABONE OL
Abone Ol
Gaddar hayranlarına kötü haber!
Haberler / Magazin
20 Mayıs 2024 Pazartesi 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ay Yapım'ın NOW TV için çektiği ve Çağatay Ulusoy'un ekrana döndüğü Gaddar dizisinden kötü haber geldi. Usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi önümüzdeki günlerde final yapacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur ve Üç Kuruş'un yönetmeni Sinan Öztürk'ün çektiği, Hürer Ebeoğlu'nun ise yazdığı dizi, 20 bölümle ekran macerasını bitirecek. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ı başrollerinde buluşturan, İbrahim Çelikkol'un da konuk oyuncu olarak yer aldığı dizi 7 Haziran akşamı ekrana veda edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Muhammed
 26 Mayıs 2024 Pazar 10:01
Final etmesin ya çok güzel bir dizi
 Vedat Baykal
 26 Mayıs 2024 Pazar 01:53
Seyircinin hayranlığını kazanmış, böyle sıradışı bir dizi bitirilemez.... Eğitici ve öğretici özellikleri sinesinde barındıran, sosyal sorunlara değinen Aksiyon dolu sürükleyici ve özel bir hayran kitlesi olan dizi neden ve niçin bitirilir anlamak mümkün değil.........NOW TV de final yapması gereken dizi varsa inanmalari gerekir ki bu dizi o dizi değil, ben şimdi NOW TV karar vericilerini böyle bir yanlış karardan vazgeçmelerini öneriyor saygılar sunuyorum......ve bu diziyi önümüzdeki sezonda seyretmeyi umuyorum.....

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime