Turktime

Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu

Adından sıkça söz edilen ünlüler arasında yer alan Gülşah Saraçoğlu, son olarak siyah mayosu ile verdiği pozlarlarla bir kez daha magazin gündeminde yer almayı başardı. Peki Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Ayrıntılar haberimizde...
ABONE OL
Abone Ol
Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu
Haberler / Portreler
20 Ağustos 2021 Cuma 00:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TURKTIME / Şu aralar özel bir televizyon kanalında moda programı jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve özel yaşamına dair açıklamalarıyla magazin gündeminde her daim yer alan ünlüler arasında.

Son olarak siyah mayosu ve kombinlediği şapkası ile verdiği pozlarlar, yaptırdığı estetik ameliyatlara dair yaptığı açıklama ile bir kez daha magazin gündeminde yer almayı başardı.

Estetik ameliyatlara ilişkin yaptığı açıklamada Saraçoğlu, "Göz altlarıma yeni dolgu yaptırdım. Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle ‘yüz nakli yaptırdım’ diyebilirim" demişti.

Peki Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Ayrıntılar haberimizde...

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülşah Saraçoğlu, lise öğrenimini sürdürdüğü sırada moda sektöründe çalışmaya başladı. Ünlü modacı Dilek Hanif‘in asistanı olarak görev yapan Saraçoğlu, kısa bir süre içerisinde moda sektörünün tanınan isimlerinden biri oldu.

Bu süreçte Hande Yener, Bülent Ersoy, Nükhet Duru, Ajda Pekkan ve daha pek çok ünlü isimlerle çalışan Gülşah Saraçoğlu, 2010 yılında iş insanı Selçuk Yentur ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden 2011 yılında Aslan Yentur adında bir oğlu dünyaya geldi.

2014 YILINDA YENİDEN EVLENDİ

Selçuk Yentur ile 2012 yılında boşanıp 2014 yılında yeniden evlendi. Bir yıl süren evliliğinin ardından yeniden boşanma kararı aldı. Eski eşi Selçuk Yentur ile Ocak 2018’de nişanlandı.

2011 yılında ATV‘de Eda Taşpınar, Deniz Berdan ve Şah Yaycı ile birlikte Sen Yeter ki İste adında bir program yapan Gülşah Saraçoğlu, 2016 yılında ise Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz programında Nihat Doğan, Ömür Varol ve Bircan İpek ile birlikte yer aldı. Kasım 2016’da programdan ayrıldı.

Gülşah Saraçoğlu, programdan ayrılık gerekçesini katıldığı bir televizyon programında şöyle açıkladı: Ömür Varol ile bizim kimyamız tutmadı. O da kendi branşında son derece başarılı bir arkadaşımız. Ama biz aynı dilde konuşamıyoruz.

DOYA DOYA MODA'NIN JÜRİ ÜYESİ

2016 yılında mide ameliyatı geçiren Gülşah Saraçoğlu, 60 kiloya düştü. Verdiği kiloların ardından “Yeniden doğdum” açıklamasında bulundu. Ocak 2020’de TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Doya Doya Moda yarışmasında Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Banu Noyan ile birlikte jüri üyeliği yapmaya başladı.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NUN KÜNYESİ

Doğum adı: Gülşah Saraçoğlu
Doğum tarihi: 1982
Doğum yeri: İstanbul / Türkiye
Mesleği: Modacı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime