Turktime

İlklerin Kadını Kylie Jenner

Realite yıldızı, iş kadını ve sosyal medya ikonu Kylie Jenner, pop kültürünün ünlü Kardashian/Jenner ailesinin bir üyesidir. 2015'te Time dergisinin En Etkili Gençlerden biri seçtiği Jenner, 2019'da da Forbes'ın en genç milyarderler listesinde yer aldı.
ABONE OL
Abone Ol
İlklerin Kadını Kylie Jenner
Haberler / Portreler
9 Haziran 2021 Çarşamba 00:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TURKTIME / Kylie Jenner, dikkate değer ilklerin kadını: O en genç Kardashian; neredeyse kendi kendini yetiştirmiş bir milyarder; en radikal stil dönüşümünü yaşayan kız kardeş. Dört başarılı ablası ve bir Olimposlu annesi olan biri için hiç de fena değil. 

Kylie Jenner, Reality-televizyon hanedanlığında doğdu; kırmızı halıda ebeveynlerine eşlik ederek ve sadece iki yaş büyük olan kız kardeşi Kendall Jenner ile spot ışığında büyüdü.

Peki 2015'te Time dergisinin En Etkili Gençlerden biri seçtiği ve 2019'da da Forbes'ın en genç milyarderler listesinde yer alan Kylie Jenner kimdir?

DÖRT ÜVEY KARDEŞİ VAR

Kylie Jenner, Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kendall Jenner'in küçük kardeşi ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır. 

Kylie ilk eğitimine Sierra Canyon Okulunda başladı, o burada amigo takımın yıldızlarından biri idi, ponpon kız görevini yapıyordu. 2012 yılından eğitimine Laurel Springs Okulu'nda devam eden Kylie 2015 yılında lise diploması ile mezun oldu.

Kylie ilk olarak kız kardeşi Kendall ile Paper Magazine dergisinin 'Güzel İnsanlar' başlığı altında yer aldı. 14 yaşında Jenner "Your Style Crush" Sears hattı ile modellik kariyerine başladı ve kuzeni Natashanın giyim firması için modellik yaptı. OK! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı.

2011 yılında kız kardeşi Kendall ile birlikte Seventeen dergisi tarafından 'Stil Elçileri' olarak seçilmişlerdir.2011 yılında New York Moda Haftası da şarkıcı Avril Lavigne tarafından oluşturulan giyim hattı Abbey Dawnın gösterisini yaptı. 2013 yılında kardeşi Kendall «Kendall & Kylie» giyim koleksiyonu yarattılar.

Şubat 2014 yılında kardeşi Kendall ile birlikde "Steve Madden Madden Girl" hattı için bir ayakkabı ve çanta tasarımına başladı.Ağustos 2015 tarihinde Jenner kendi adını taşıyan dudak kitinin bir parçası olarak ilk ruj üretiminin başlatılacağını duyurdu. 

EN GENÇ MİLYARDERLER LİSTESİNDE

2015 yılında Jaden Smith,Drake ve Tyganın müzik videolarında yer alan model, 2016 yılında PartyNextDoor'un "Come and See Me" parçası için yayınladığı müzik videosunda sevgili rolünde yer almıştır.

Kylie Jenner, başarılı bir kozmetik markası olan Kylie Cosmetics dahil olmak üzere kendi ticari girişimlerini başlatmak için ailesinin şöhretinden yararlandı ve imzası olan Kylie Lip Kit'in satışından milyonlar kazandı. 

2015'te Time dergisinin En Etkili Gençlerinden biri seçildi. 2019'da Forbes tarafından şimdiye kadarki en genç kendi kendine milyarder olanlar listesinde yer aldı. Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile olan birlikteliğinden Stormi Webster adında bir kızı vardır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime