Turktime

Ünlü rapçiler gözaltına alındı

Ünlü rapçiler Heijan, BIG ve CAC kliplerinde kullandıkları silahlar ve kullandıkları sözler nedeniyle gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü rapçiler gözaltına alındı
Haberler / Magazin
18 Ağustos 2023 Cuma 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medyada yayınlanan klipleriyle tanınan Heijan lakaplı tanınmış rapçi Doğan Tarda ve Muti lakaplı Mücahit Doğan ile 2 kişi hakkında “Aynen” klipleri sebebiyle soruşturma başlatıldı.

Polis ekipleri, Doğan Tarda ve iki şüpheliyi gözaltına gözaltına aldı. Mücahit Doğan'ın adresinde bulunamadığı belirtildi. Yapılan aramalarda, Kalaşnikof replikası, boncuk atan havalı silah ele geçirdi. Yakalanan 3 isim emniyete götürüldü.

Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtilirken, operasyonla ilgili yapılan açıklamada; “Sosyal medya ve müzik sektöründe örgüt adına rap şarkıları yapıldığı ve bu şarkıları örgüt üyelerinin sıklıkla paylaşarak örgütün sembolü haline getirdiği, şahısların yapmış olduğu şarkılar ile suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiği belirlenmiştir.” denildi.

Açıklamada adı verilmeyen suç örgünün İtalya'da olduğu belirtilen firari Barış Boyun'un yönettiği suç örgütü olduğu öne sürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime