Turktime

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ülke ülke geziyor! Tatil maliyeti dudak uçuklattı

Hakan Sabancı Hande Erçel ile bir süredir aşk yaşıyor. Ülke ülke gezerek lüks tatiller yapan çiftin 9 aylık aşk tatilinin maliyeti ise şok etti.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel ve Hakan Sabancı ülke ülke geziyor! Tatil maliyeti dudak uçuklattı
Haberler / Magazin
18 Ağustos 2023 Cuma 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile 9 aylık ilişkileri boyunca dünyayı turladı. İki sevgilinin sadece seyahat için servet harcadıkları konuşuluyor. Hem Hande Erçel'in hem de Hakan Sabancı'nın her hafta gittikleri tatillerden yaptıkları paylaşımlar dikkat çekiyordu.

Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adalarına ve New York'u gezen Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın 9 aylık aşk tatilinin maliyetine dair Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt bakın ne dedi:

KIYAFETLERİNİN PARASINI HAKAN SABANCI ÖDEMİŞ
"Dün gittiğim restoranda, arka masamda oturanların, Hande Erçel'in New York'ta kışlık gardırobunu düzdüğü, faturayı da Hakan Sabancı'nın ödediği haberimi konuştuklarını duyunca kulak kesildim. Benim haberimle birlikte, aşıkların basına yansıyan tatillerini sıralayıp 'Hakan Sabancı bu tatiller için en az 30 milyon lira harcamıştır' dediler. Turizmci olduklarını sandığım grubun, 9 aylık Hande Erçel aşkının Hakan Sabancı'ya maliyetini, 30 milyon lira olarak hesaplamasına şaşırdım ve "O kadar değildir" dedim!

Ama sonra, martta Paris ile başlayıp ve Kuzey Işıkları'nı izlemek için Finlandiya'ya, Boçelli konseri için Danimarka'ya, Milano'ya, Floransa'ya, Cannes'a, Coldplay konseri için tekrar Milano'ya, Portofino'ya, Yunan adalarına ve New York'a gittiklerini düşününce hak verdim."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime