Turktime

Şeyma Subaşı iş ilanı verdi!

Sosyal medya hesaplarını yönetebilmesi için birini aradığını söyleyen Şeyma Subaşı, "Bana uygun, doğal birini arıyorum" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Şeyma Subaşı  iş ilanı verdi!
Haberler / Magazin
23 Ağustos 2023 Çarşamba 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra yurt dışında yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz aylar Mısırlı iş insanı Meedo ile evlenen Şeyma Subaşı, ailesini ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. İstanbul'daki evine gelen Subaşı, sosyal medyadan bir iş ilanı vererek sosyal medya hesaplarını yönetebilecek birini aradığını söyledi.

"BANA UYGUN DOĞAL BİRİ"

Instagram hesabından bir video yayınlayarak yardımcı aradığını belirten Şeyma Subaşı, "Belki buradan bunu söylemek pek doğru olmayacak ama paylaşmak istedim. Sosyal medyama bakacak onları düzenleyecek birine ya da birilerine ihtiyacım var. Bana uygun, doğal biri. Benimle aynı enerjiye sahip olacak. Bende hiç böyle biri olmadı, olmaya çalıştı ama sonra olmadı. Bir yardıma ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda Instagram'ın yeni özelliği olan ücretli abonelik özelliğinin kullanmaya başlamıştı. Subaşı'nın abonelik ücreti ise 135 TL.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime