Turktime

Ufuk Özkan organlarını bağışladı

Siroz hastalığına yakalanan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olan 48 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Özkan, organlarını bağışladığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ufuk Özkan organlarını bağışladı
Haberler / Magazin
20 Ağustos 2023 Pazar 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, bir süre önce karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiğini ve organ nakli olması gerektiğini açıklamıştı.

Ardından hastanede tedavi görmeye başlayan Özkan, güzel haberi duyurarak organ nakline ihtiyacı kalmadığını ve taburcu edildiğini duyurmuştu.

ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Özkan, hastalığına dair bilinmeyenleri anlattı. Türkiye'de organ bağışına karşı bir ön yargı olduğunu söyleyen Özkan, organlarını bağışladığını açıkladı.

Özkan, "Ben 15 sene önce bağışladım. Bağışlamama da sebep olan şey şuydu; Antalya’da bir gün tiyatroyla turneye gitmiştim. Çok yakın bir arkadaşım böbrek nakli olmuştu Antalya’daki bir özel hastanede. 'Buraya gelip, bir ziyaret edebilir misin?' demişti. 'Tamam, gelirim' demiştim. '1 saatliğine giderim' dedim 5 saat kaldım. O gün karar verdim. İstanbul’a döner dönmez de organ bağışımı gerçekleştirdim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime