Turktime

Trabzonspor'un genç yıldızına devlerden kanca

Trabzonspor altyapısının yeni armağanı olan Serkan Asan’ın, Ümit Milli Takımımız’ın İngiltere ile oynadığı maçta Alman, İngiliz ve İspanyol kulüplerinin scoutları tarafından takip edildiği öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'un genç yıldızına devlerden kanca
Haberler / Spor
16 Ekim 2020 Cuma 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Joao Pereira’nın sakatlığı sürecinde ligin ilk 3 maçında 11’de olan, son Gaziantep FK mücadelesinde de kulübeden oyuna giren Serkan Asan, Avrupa’nın da dikkatini çekmeye başladı. Bordo-Mavili kulübün altyapısının yeni armağanı olan ve geçen sezondan beri üstüne koyarak giden 21 yaşındaki sağ bek, Ümit Milli Takım’ın oynadığı İngiltere maçında radardaydı. Ay- Yıldızlı gençlerimizin 2-1 kaybettiği karşılaşmada 90 dakika görev yapan Serkan, özellikle ilk yarıda çok etkiliydi.

BÜYÜK LİGLERDEN TALİPLERİ VAR
Getafe, Freiburg ve bazı İngiliz kulüplerinin takip ettiği Serkan’ın Milli maçta da mercek altına alındığı öğrenildi. Karşılaşmayı izleyen Alman, İngiliz ve İspanyol takımlarının scoutlarının, her iki ekipten pek çok futbolcunun performansını gözlemlediği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime