Turktime

Fenerbahçeli yıldızdan itiraflar

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Stephen Appiah, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbol oynamanın gangster olmasını engellediğini söyleyen Appiah, Fenerbahçe'ye transfer olarak çok doğru bir karar verdiğini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçeli yıldızdan itiraflar
Haberler / Spor
15 Ekim 2020 Perşembe 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de taraftarın en sevdiği oyunculardan biri olan Stephen Appiah, kariyerini, en güzel günlerini ve Fenerbahçe'yi anlattı.

İşte Stephen Appiah'ın sözleri;

Kariyerimdeki en iyi sezon, Brescia'da geçirdiğim sezondu. Küçük bir takımdı onlara transfer olduğumda ve ligde 6. sırayı almıştık. Kimse bizim bu başarıya ulaşabileceğimizi beklemiyordu. Guardiola ve Baggio ile birlikte oynama şansını elde etmiştim. 2002-03 sezonunda Brescia'dayken 8 gol attım. Guardiola ve Baggio gibi oyuncularla birlikte oynadığınızda, onlar işleri sizin için oldukça kolaylaştırıyor.

"FUTBOL, GANGSTER OLMAMI ENGELLEDİ"

Arkadaşlarımı takip etseydim, şu anda hapiste olurdum. Terk edilmiş arabalarda, kamyonlarda uyurdum ve gecenin bir yarısında beni, kötü şeyler yapmamız için uyandırırlardı. Benim hayalim futbolcu olmaktı. Futbol, benim bir gangster olmamamı sağladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime