Turktime

Trabzonspor-Altay maçının İstanbul'a alınmasına Fenerbahçe'den tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Altay mücadelesinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olmasına Fenerbahçe'den tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor-Altay maçının İstanbul'a alınmasına Fenerbahçe'den tepki!
Haberler / Spor
10 Mayıs 2022 Salı 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önceki hafta Antalyaspor mücadelesinde şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor'da taraftarlar sahaya akın etmiş ve sahada büyük bir arbede yaşanmıştı.

Stat zemini, kale direkleri ve fileleri zarar görürken, Trabzonspor bunun karşılığında TFF'den 600 bin TL para cezası almıştı.

Trabzonspor'un 37. haftadaki iç saha maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı. Fenerbahçe'den bu karara tepki geldi.

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dün akşam saatlerinde yapılan açıklama ile 37. hafta Trabzonspor-Altay maçının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağı kamuoyuna duyurulmuştur.
 
Görevde bulundukları süre boyunca ülke futbolunda ağır tahribatlar yaratan bu zihniyet, “bir takıma en fazla tavizi verme” hedefiyle attıkları adımlarına bir yenisini daha eklemiştir.
 
Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçında yaşanan olaylar ortadayken, bu olayların karşılığı olarak hiçbir ceza verilmemişken bir de bu yapılan resmen ödüllendirme demektir; Türkiye Futbol Federasyonu ne durumda olduğunu bir kez daha göstermiştir.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk futbolu adına doğruları vurgulamaktan vazgeçmeyeceğimizi, bu konu vesilesiyle bir kez daha dile getirmek istiyoruz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fenerbahçe (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime