Turktime

Fenerbahçe'yle Galatasaray arasında '28 şampiyonluk' tartışması!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sarı-lacivertli kulübün 28 şampiyonluk başvurusuyla ilgili bir tartışma yaşanıyor. Galatasaray söz konusu başvuruyla alakalı açıklama yayınlarken, Fenerbahçe'nin cevabı sosyal medyadan geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'yle Galatasaray arasında '28 şampiyonluk' tartışması!
Haberler / Spor
10 Mayıs 2022 Salı 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, 1959 yılının öncesindeki şampiyonlukların geçerli sayılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu.

Fenerbahçe'nin bu başvurusuna Galatasaray'ın resmi sitesinden cevap geldi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Süper Lig şampiyonlukları konusunda, hukuki temeli ve geçerliliği bulunmayan, gayriciddi iddiaların yeniden gündeme getirilme çabalarını dikkatle takip ediyoruz. Galatasaray, 22 kupasıyla Türkiye’nin en çok Süper Lig şampiyonluğu olan kulübüdür" ifadeleri kullanıldı.

"DAVETİMİZ HALA GEÇERLİ"

Fenerbahçe ise sarı-kırmızılı kulübe, "İstediğiniz mecrada (isterseniz sizin kanalınızda) ister Başkan seviyesinde, ister yöneticiler seviyesinde katılımlarla bu konuyu tüm Türkiye önünde tartışmaya davet ediyoruz!" ifadeleri alıntılanarak "Davetimiz hala geçerlidir!" yanıtıyla sosyal medyadan seslendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime